Με αγορές 39€ δωρεάν μεταφορικά

Καλάθι

0

0 items - 0,00 €

Wishlist

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


To BestPharmacy.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) όπως εκάστοτε ισχύουν. Για το λόγο αυτό δεν συγκεντρώνονται πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών παρά μόνο εάν τις παρέχουν οι ίδιοι οικειοθελώς.

Δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την πλοήγηση στο BestPharmacy.gr ή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό του εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες όπου για να έχει ένας επισκέπτης/χρήστης πρόσβαση σε κάποιες προσφορές, θα πρέπει να γίνει προηγουμένως μέλος.

Ωστόσο, εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να παραγγείλει προϊόντα, για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του αλλά και γενικότερα για την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης με αυτόν, είναι πιθανόν να του ζητηθεί από πλευράς του η γνωστοποίηση των προσωπικών του στοιχείων (όπως όνομα, επάγγελμα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της εκτέλεσης των παραγγελιών και των συμβάσεων που θα συναφθούν μέσω του BestPharmacy.gr για την παροχή των προϊόντων.

Το BestPharmacy.gr δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει εξουσιοδότηση από αυτούς ή όταν καλή τη πίστει πιστεύει ότι η πρόσβαση, χρήση, διατήρηση ή αποκάλυψη τέτοιων στοιχείων απαιτείται εύλογα για (α) τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, κανονισμούς, νομικές διαδικασίες ή απαιτήσεις Δημοσίων Αρχών ή Δικαστηρίων, (β) την εφαρμογή των ισχυόντων όρων χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης πιθανής παραβίασης των όρων αυτών, (γ) τον εντοπισμό, την αποτροπή ή άλλως αντιμετώπιση υποθέσεων απάτης, ασφαλείας ή τεχνικών προβλημάτων ή (δ) την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή ασφάλειας της Εταιρείας, των χρηστών ή του κοινού όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

Οι επισκέπτες/χρήστες κατά την εγγραφή τους στις υπηρεσίες του BestPharmacy.gr έχουν τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να ζητούν να λαμβάνουν ενημέρωση για νέα προϊόντα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και για τις υπάρχουσες προσφορές είτε από την ίδια την εταιρεία είτε από συνεργαζόμενες εταιρείες με email στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Στην περίπτωση αυτή ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί ότι τα στοιχεία που υποβάλλει στο BestPharmacy.gr είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα και ότι εάν τυχόν αλλάξουν θα ενημερώνει τη σχετική υπηρεσία του BestPharmacy.gr ώστε τα στοιχεία εγγραφής να διατηρούνται πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβά και έγκυρα. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να διακοπεί η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους αρκεί να επισκεφτεί τη φόρμα επικοινωνίας του δικτυακού τόπου BestPharmacy.gr, όπου μπορεί να δηλώσει οποτεδήποτε τη σχετική επιθυμία του.

Τα εγγεγραμμένα μέλη του BestPharmacy.gr παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους, και συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το BestPharmacy.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδό τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης. Το BestPharmacy.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Ωστόσο, επειδή ενδέχεται τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα μηνύματα των χρηστών που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, συνιστάται στους χρήστες να μην αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες που επιθυμούν να παραμείνουν απόρρητες. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση τη διαγραφή των στοιχείων τους, ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο [email protected]

Το BestPharmacy.gr διατηρεί ανώνυμα στατιστικά χρήσης και επισκεψιμότητας από τους επισκέπτες/χρήστες τα οποία χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή και την βελτίωση των υπηρεσιών του, την αντιμετώπιση υποθέσεων απάτης, ασφαλείας ή τεχνικών προβλημάτων και πιθανώς για την προσαρμογή των διαφημιστικών μηνυμάτων ή προωθητικών υπηρεσιών προς τους χρήστες/επισκέπτες. Οι ανώνυμες πληροφορίες που καταγράφονται περιλαμβάνουν τα στοιχεία επίσκεψης χρήση επισκέπτη, όπως την διεύθυνση διαδικτύου (IP address), την τοποθεσία, την ηλεκτρονική διαδρομή από το διακομιστή, στοιχεία που δηλώνει το πρόγραμμα πλοήγησης και ο υπολογιστής χρήστη/επισκέπτη, κλπ. Οι ανώνυμες αυτές πληροφορίες ανήκουν στο BestPharmacy.gr και διατηρούνται σε διακομιστές ιδιοκτησίας του ή πιθανώς σε τρίτους συνεργαζόμενους παροχείς υπηρεσιών. Το BestPharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τους προμηθευτές του ή συνεργαζόμενα πρόσωπα ή εταιρείες για τα παραπάνω ανώνυμα στατιστικά καθώς και για στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες του BestPharmacy.gr συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών του στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Το BestPharmacy.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση του δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Οι χρήστες ωστόσο ενημερώνονται ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί ασφαλή τρόπο αποστολής, καθώς ενέχει κινδύνους ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτα πρόσωπα, μη εξουσιοδοτημένα.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το BestPharmacy.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης των ευαίσθητων δεδομένων που μεταφέρονται μέσω του διαδικτύου από τους διακομιστές στον υπολογιστή του χρήστη, καθώς και τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης των διευθύνσεων διαδικτύου που χρησιμοποιούνται από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Οι τεχνολογίες αυτές βασίζονται στα πρωτόκολλα SSL (Secure Sockets Layer) και TLS (Transport Layer Security) που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο. Τα πρωτόκολλα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως για ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές και χρηματικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου.

Το πρωτόκολλο SSL χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών) εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου. Ο παροχέας ψηφιακών πιστοποιητικών SSL (SSL Certificates) για τον ιστότοπο bestpharmacy.gr είναι η εταιρεία RapidSSL.com (www.rapidssl.com) που παρέχει ασφαλή πιστοποιητικά κρυπρογραφημένα με εύρος 256 bits.

Τέλος, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να λαμβάνει κάποια μέτρα προσωπικής ασφάλειας, όπως λ.χ το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος του BestPharmacy.gr. Το BestPharmacy.gr συνιστά στους χρήστες, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν τακτικά το password τους, να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, και να μην αποκαλύπτουν τον κωδικό τους σε τρίτους.


Cookies


Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο BestPharmacy.gr χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που ο επισκέπτης/χρήστης περιηγείται με κάποιον web browser στο ηλεκτρονικό κατάστημα . Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον για το BestPharmacy.gr να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι.

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στον υπολογιστή του επισκέπτη/χρήστη διαμέσου του διαδικτύου του έτσι ώστε να προσφερθούν υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Στις ρυθμίσεις του browser ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επιλέξει να εμποδίσει τον browser τους από το να δέχεται νέα cookies ή να ερωτάται κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό του δίσκο. Παρ’ όλα αυτά ο επισκέπτης/χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει πως αν επιλέξει να εμποδίζει τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό του δίσκο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιες υπηρεσίες του BestPharmacy.gr. Τρίτα μέρη, διαφημιζόμενοι ή διαφημιστικοί διακομιστές δύναται να τοποθετήσουν ή αναγνωρίσουν μοναδικά cookies στον browser σας. Η χρήση cookies από τέτοια τρίτα μέρη διαφημιστών ή διακομιστών διαφήμισης δεν υπόκειται στην παρούσα Πολιτική, αλλά υπόκειται στις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των τρίτων μερών.