Με αγορές 39€ δωρεάν μεταφορικά

Καλάθι

0

0 items - 0,00 €

Λίστα

Όροι Διαγωνισμού

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

1. Πρέπει να γίνει μια παραγγελία ποσού άνω των 30,00€ έως τις 31 Ιανουαρίου 2020 για το δώρο που αφορά 1 νικητή για ένα Samsung Galaxy TabA.

2. Απαραίτητο η εγγραφή σας στο newsletter. Μπορείτε να εισάγεται τo email σας στο Pop-up που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας στο πεδίο που αναγράφει "Το email σας για τις προσφορές μας" ή κατά την εγγραφή σας ως πελάτης.

3. Για τη συμμετοχή σας απαραίτητο είναι να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος έχει ήδη εγγραφεί στο newsletter μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση με οποιαδήποτε αγορά στο χρονικό πλαίσιο που αναφέρεται στη σημείωση (1.)

Καλή Επιτυχία!!

 

ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το δώρο δε μεταβιβάζεται. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση του δώρου σε μετρητά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται έως τις 31/01/2020 για το δώρο που αφορά 1 τυχερό για ένα Samsung Galaxy TabA. Οι συμμετοχές στην κλήρωση θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/01/2020 (ώρα 00:00).

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Κλήρωση για την ανάδειξη 1 νικητή του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2020. Ο νικητής θα αναδειχθεί στις 03/02/2020 με τη μέθοδο "random choice", τυχαία επιλογή.

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή δεν παραδώσει εγκαίρως τις απαιτούμενες από την Εταιρεία πληροφορίες για την ολοκλήρωση της παράδοσης του δώρου, χάνει το δικαίωμα συμμετοχής.

Σε περίπτωση που κάποιος αδρανήσει όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του έως και τις 29/02/2020, το οποιοδήποτε δώρο θα χάνει την ισχύ του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το Bestpharmacy θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά εφόσον διαθέτει το στοιχείο ή μέσω email με τον νικητή προκειμένου να τον ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία, για την παραλαβή του δώρου του. Παράλληλα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν και μέσω των κοινωνικών δικτύων που διαθέτει το Bestpharmacy.

 

Το Bestpharmacy δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για οποιονδήποτε λόγο, λόγου χάρη αμέλεια τρίτων, αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων κ.λπ.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Η Ομάδα του BestPharmacy.gr