Με αγορές 39€ δωρεάν μεταφορικά

Καλάθι

0

0 items - 0,00 €

Λίστα

Όροι Διαγωνισμού

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

1. Πρέπει να γίνει μια παραγγελία ανεξαρτήτως ποσού από τις 3 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018 για το δώρο που αφορά μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 200€ για ένα νικητή.

2. Απαραίτητο η εγγραφή σας στο newsletter. Μπορείτε να εισάγεται τo email σας στο Pop-up που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας στο πεδίο που αναγράφει "Το email σας για τις προσφορές μας" ή κατά την εγγραφή σας ως πελάτης.

3. Για τη συμμετοχή σας απαραίτητο είναι να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος έχει κάνει ήδη εγγραφή στο newsletter μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση με οποιαδήποτε αγορά ανάμεσα στο χρονικό πλαίσιο που αναφέρεται στη σημείωση (1.)

ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ

Δωροεπιταγή 200€ - 1 νικητής

Το Φαρμακείο BestPharmacy προσφέρει μια δωροεπιταγή 200€ για ένα νικητή.

Το δώρο αφορά την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα bestpharmacy.gr και την εξαργύρωση του ποσού 200€.

Η αγορά των προϊόντων και η εξαργύρωση της δωροεπιταγής μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα bestpharmacy.gr κι όχι τηλεφωνικά ή με κάποιο αλλο τρόπο παραγγελίας.

Το εξαργύρωση της επιταγής μπορεί να γίνει εντός 1 χρόνου από την κλήρωση σας και την αποδοχή της δωροεπιταγής.

Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής εντός Ελλάδος όταν το βάρος της παραγγελίας είναι άνω των 5 κιλών και σε αποστολή που αφορά το εξωτερικό.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η ευθύνη του Bestpharmacy περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων ως ανωτέρω. Το δώρο δε μεταβιβάζεται. Δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση του δώρου σε μετρητά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 3/12/2018 ως 31/12/2018 για το δώρο "ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 200€". Οι συμμετοχές στην κλήρωση θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/12/2018 (τελευταία ημέρα διαγωνισμού).

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού που θα κερδίσει τη "ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 200€" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 04/01/2019 με τη μέθοδο "random choice", τυχαία επιλογή. Σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί την παραλαβή του δώρου θα αναδυχθεί νέος νικητής. Σε περίπτωση που κάποιος αδρανήσει όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του έως και τις 31/1/2019, το οποιοδήποτε δώρο θα χάνει την ισχύ του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το Bestpharmacy θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά εφόσον διαθέτει το στοιχείο ή μέσω email με τον νικητή προκειμένου να τον/την ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία, για την παραλαβή του δώρου. Παράλληλα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν και μέσω των κοινωνικών δικτύων που διαθέτει το Bestpharmacy.

 

Το Bestpharmacy δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για οποιονδήποτε λόγο. Το Bestpharmacy διατηρεί την ευχέρεια αντικατάστασης του δώρου με άλλο αντίστοιχης αξίας. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Η Ομάδα του BestPharmacy.gr