Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τη διατροφική διαχείριση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.
Το Almiron Pepti είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, για τη διατροφική διαχείριση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.
Η ομάδα της NUTRICIA, που αποτελείται από 500 επιστήμονες και ειδικούς, μετρά πάνω από 120 χρόνια εξειδίκευσης στη βρεφική και νηπιακή διατροφή και 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας.
Βασισμένοι στην έρευνα αυτή, δημιουργήσαμε το Almiron Pepti, ένα γάλα ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.
Το Almiron Pepti πρέπει να χρησιμοποιείται κατόπιν ιατρικής συμβουλής και υπό ιατρική παρακολούθηση. Ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής από τη γέννηση και ως μέρος ενός μεικτού διαιτολογίου μετά τον 6ο μήνα. Για εντερική χρήση μόνο. Δεν ενδείκνυται για παρεντερική χρήση.
Επίσης το προϊόν συνταγογραφείται. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Ειδικούς της Nutricia στο 800 11 68 800.
Σημείωση θηλασμού: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος. Συμβουλευτείτε το παιδίατρό σας σε περίπτωση που ξεκινήσετε διατροφή με ξένο γάλα.
Βρεφικό γάλα ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, που περιέχει:
Εκτενώς υδρολυμένη πρωτεϊνη: μοναδική δομή πρωτεΐνης σχεδιασμένη για τη διατροφική διαχείριση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.
Μίγμα γαλακτοολιγοσακχαριτών και φρουκτοολιγοσακχαριτών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το Almiron Pepti της NUTRICIA διατίθεται σε:
Μεταλλική συσκευασία των 400γρ.
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ
Διατίθεται στα φαρμακεία.
Προετοιμασία Γεύματος
1
Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
2
Βράστε φρέσκο νερό, αφήστε το να κρυώσει μέχρι η θερμοκρασία του να φτάσει στους 40οC και προσθέστε τη σωστή ποσότητα (συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής) μέσα στο αποστειρωμένο μπιμπερό. Μη χρησιμοποιείτε ξαναβρασμένο νερό.
3
Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται στο κουτί. Χρησιμοποιείτε πάντα κοφτές μεζούρες.
4
Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό, σύμφωνα με τον πίνακα διατροφής. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά (για 10 δευτερόλεπτα) μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Αφαιρέστε το καπάκι του μπιμπερό και τοποθετήστε την αποστειρωμένη θηλή.
5
Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος στον καρπό σας πριν το τάισμα.
The information below is required for social login
Sign In
Create New Account