Facebook Pixel

A-Derma Promo Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 2x500ml Μαλακτικό Ζελ Καθαρισμού

Ειδική Τιμή 19,94 € Κανονική Τιμή 28,48 €
Διαθέσιμο (1-3 εργάσιμες μέρες)
SKU
184777
Brand
 

Δωρεάν Μεταφορικά

Άνω των 39€ , έως 5kg

 

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Κατάθεση

Πιστωτική Κάρτα

 

Κερδίστε πόντους

Γράψτε μια κριτική για το προϊόν και κερδίστε πόντους για την επόμενη αγορά σας!

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το EXOMEGA CONTROL Μαλακτικό Ζελ Καθαρισμού καθαρίζει (πρόσωπο, σώμα, μαλλιά), καταπραΰνει και προστατεύει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος.

Χάρη στη ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ σύνθεσή του που περιέχει 86% συστατικά φυσικής προέλευσης, απαλύνει την επιδερμίδα των μωρών και κάνει τη ζωή των γονιών πιο εύκολη.

Οφέλη
• 2 ΣΕ 1: καθαρίζει το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά σε ένα μόνο βήμα χωρίς να τσούζει τα μάτια, χάρη σε μια απαλή βάση καθαρισμού με φυσιολογικό pH, χωρίς σάπωνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περίπτωση νινίδας.
• ΣΕΒΕΤΑΙ: η ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ σύνθεσή του έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τα πολύ αυστηρά πρότυπα «Conscious, Clean & Green» της A-DERMA και περιλαμβάνει 86% συστατικά φυσικής προέλευσης.
• ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ: από το αίσθημα κνησμού του ξηρού δέρματος με τάση ατοπίας χάρη στο εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®.

 

Χρήση: Στο ντους, κάνετε αφρό με απαλό μασάζ σε βρεγμένο δέρμα και τριχωτό. Ξεπλύνετε και στεγνώστε χωρίς τρίψιμο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία A-Derma
Διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εύφλεκτο Όχι
Vegan Όχι
Μείωση από Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 30
Ελάχιστη Τιμή 30 ημερών 19.94
Απευθύνεται σε Όλους
Εξειδικευμένο για Καθαρισμός
Χρήση σε Σώμα, Μαλλιά
Περιεχόμενο 2x500ml
Ηλικίες Όλες
Τύποι Δέρματος Ξηρό, Ευαίσθητο
Τύπος Μαλλιών Όλα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό