Facebook Pixel

BetterYou Dlux Βιταμίνη D3 Στοματικό Σπρέυ 15ml 1000iu

Ειδική Τιμή 11,49 € Κανονική Τιμή 16,41 €
Βαθμολογία:
100 % of 100
Διαθέσιμο (1-3 εργάσιμες μέρες)
SKU
171593
Brand
 

Δωρεάν Μεταφορικά

Άνω των 39€ , έως 5kg

 

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Κατάθεση

Πιστωτική Κάρτα

 

Κερδίστε πόντους

Γράψτε μια κριτική για το προϊόν και κερδίστε πόντους για την επόμενη αγορά σας!

Το συμπλήρωμα διατροφής BETTERYOU Dlux Vitamin D 1000iu 15ml είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα βιταμίνης D3, σε εύχρηστη μορφή στοματικού spray ειδικά σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν, ότι μέσω του στοματικού ψεκασμού το προϊόν είναι ικανό να μεταφέρει στο μέγιστο βαθμό, αυτήν την ζωτικής σημασίας βιταμίνη, απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος σας. Κάθε ψεκασμός παρέχει 1000IU (25mcg) βιοδιαθέσιμης D3.

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 DLux1000, μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό συγκρινόμενο με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη μορφή συμπληρώματος.

Η μέγιστη λειτουργικότητα του πεπτικού μας συστήματος δεν είναι πάντα εξασφαλισμένη, ιδιαιτέρως σε διάφορες παθήσεις ή διαταραχές ή ακόμα και όταν διανύουμε μια έντονα «αγχωτική» περίοδο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το DLux1000 παρακάμπτει την γνωστή πορεία της πεπτικής επεξεργασίας, αξιοποιώντας το γρηγορότερο και πιο αποδοτικό μηχανισμό απορρόφησης στον οργανισμό που είναι δυνατό να υπάρξει.

Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

Το προϊόν DLux1000 είναι ένα βραβευμένο spray, φυσικά εμπλουτισμένο με μια ευχάριστη γεύση μέντας. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 μοναδικούς ψεκασμούς και διαρκεί για τρεις μήνες καθημερινής χρήσης. Συνίσταται ο ψεκασμός να γίνεται κάτω από τη γλώσσα ή στο εσωτερικό της βλεννογόνου του μάγουλου.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Οικολογική συσκευασία

Οδηγίες χρήσης:

Συνιστάται ένας ψεκασμός καθημερινά ή όπως σας έχει συστήσει ο γιατρός ή ο διαιτολόγος σας.
Πολλαπλοί ψεκασμοί ενδείκνυνται σε περίπτωση που απαιτείται μεγαλύτερη δοσολογία, κάτι που διαγιγνώσκεται από την κατάλληλη εξέταση που θα ζητήσει ο ιατρός σας (εξέταση βιταμίνης 25OHD).

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία BetterYou
Διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εύφλεκτο Όχι
Vegan Ναι
Μείωση από Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 30
Απευθύνεται σε Όλους
Περιεχόμενο 15ml
Ηλικίες Όλες
Τύποι Δέρματος Όλοι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη (φυσική γλυκαντική ουσία), κόμμι ακακίας, χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3 σε έλαιο καρύδας), λεκιθίνη ηλίανθου (τριφωσφορικό ασβέστιο, ρυζάλευρο), κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, έλαιο μέντας.