Facebook Pixel

Panthenol Extra Kids Set Shampoo Αντιφθειρικό Σαμπουάν Καθημερινής Χρήσης 300ml & Anti Lice Lotion Αντιφθειρική Λοσιόν 125ml

Ειδική Τιμή 8,64 € Κανονική Τιμή 14,40 €
Διαθέσιμο (1-3 εργάσιμες μέρες)
Μόνο 1 διαθέσιμα σε απόθεμα, προλαβέ τα!
SKU
170391
Brand
 

Δωρεάν Μεταφορικά

Άνω των 39€ , έως 5kg

 

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Κατάθεση

Πιστωτική Κάρτα

 

Κερδίστε πόντους

Γράψτε μια κριτική για το προϊόν και κερδίστε πόντους για την επόμενη αγορά σας!

Shampoo Αντιφθειρικό Σαμπουάν Παιδικό Για Κάθε Μέρα 300ml

Με Πικρόξυλο και Ξύδι Φρούτων Εμπλουτισμένο με Πανθενόλη, περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.Ιδανικό κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, των διακοπών, αλλά και σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες των παιδιών. Βοηθά στην αποκόλληση της κόνιδας μετά την εφαρμογή της Αντιφθειρικής Λοσιόν.Περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Συνδυάζεται με την Αντιφθειρική Λοσιόν Panthenol Extra Kids για ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή και υγιή μαλλιά όλο το χρόνο. Με υπέροχο άρωμα φράουλας Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Anti Lice Lotion Αντιφθειρική Λοσιόν, 125ml

Εξαλείφει αποτελεσματικά ψείρες και κόνιδες σε λίγα μόνο λεπτά.Βασισμένο στη Διμεθικόνη, χωρίς επιβλαβή εντομοκτόνα. Ο μηχανισμός δράσης της Διμεθικόνης οδηγεί αρχικά σε ασφυξία τις ψείρες και τα αυγά τους, ενώ στη συνέχεια τους στερεί την υγρασία προκαλώντας πλήρη αφυδάτωση. Ιδανικό κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, των διακοπών, αλλά και σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες των παιδιών. Με Πανθενόλη και Γλυκερίνη για ταυτόχρονη ενυδατική δράση. Με ειδικό χτενάκι για εύκολο καθαρισμό των μαλλιών. Περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Συστατικά:
Shampoo Αντιφθειρικό Σαμπουάν Παιδικό Για Κάθε Μέρα, 300ml

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ KAI ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ Συστατικά Aqua, Cocamidorpopyl Betaine, Coco-Gucoside, Acetum, PEG-120 Methyl Glucose Diolate, Panthenol, Quassia Amaria Wood Extract, Prunus Armeniaca Fruit Etract, Pyris Malus Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Glyceryl Oleate, Parfum, Citric Acid, Polytuaternium-6, Polysorbatw 90, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Potasium Sorbate.

Anti Lice Lotion Αντιφθειρική Λοσιόν, 125ml

Dimethicone,Aqua, Glycerin, Panthenol, Hydroxyethuyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Citric Aci, Phenoxyethanol, Sodum Benzoate, Potassium Sorbate.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Οδηγίες Χρήσης:
Shampoo Αντιφθειρικό Σαμπουάν Παιδικό Για Κάθε Μέρα, 300ml
Απλώστε λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε καλά

Anti Lice Lotion Αντιφθειρική Λοσιόν, 125ml
Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.Ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά και απλώστε καλά στο δέρμα του κεφαλιού και σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών.Τα μαλλιά πρέπει να φαίνονται σαν βρεγμένα.

Αφήστε το να δράσει τουλάχιστον για 15 λεπτά.
Αφαιρέστε το με το Panthenol Extra Kids Shampoo και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το χτενάκι.Εφόσον χρειαστεί, επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 7 ημέρες.



Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Panthenol
Διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εύφλεκτο Όχι
Vegan Όχι
Μείωση από Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 40
Απευθύνεται σε Παιδιά
Εξειδικευμένο για Ανάπλαση, Καθαρισμός
Χρήση σε Μαλλιά
Περιεχόμενο 300ml - 125ml
Ηλικίες Όλες
Τύποι Δέρματος Όλοι, Ευαίσθητο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα